Over Pagemakers

Onze werkwijze

Sinds 1996 ontwerpen en bouwen wij vol enthousiasme websites voor startende en bestaande bedrijven.
Pagemakers maakt gebruik van WordPress en Joomla als basis voor de website. Tevens houden wij rekening met vindbaarheid en onderhoud, het up to date houden van de software om spamaanvallen door hackers te voorkomen.

Een eerste gesprek is een kennismaking waarin uw wensen worden besproken. Wij vinden dit zeer belangrijk om het gevoel en de uitstraling goed in de website tot uiting te laten komen.

Vervolgens maakt Pagemakers een vrijblijvende offerte en wordt, na goedkeuring van de offerte en het Webdesign contract, begonnen met de bouw van de website. Voor webhosting werkt Pagemakers al jaren vol tevredenheid samen met Argeweb hosting.

Geinteresseerd?

Bel: 0629508892 of e-mail: info@pagemakers.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Onze kwaliteiten

1

Webdesign

Naast het bouwen van creatieve websites houdt Pagemakers zich ook bezig met onderhoud, vindbaarheid en het up to date houden van websites.

2

Printwerk

Pagemakers is niet alleen online creatief. Wij ontwerpen en leveren ook zakelijk drukwerk zoals folders, flyers en visitekaartjes voor bedrijven en particulieren.

3

Logo's

O zo belangrijk is een aantrekkelijk en uitgesproken logo voor je bedrijf. Pagemakers denkt mee met de uitstraling/identiteit van het bedrijf en creëert samen met u een logo.